How To Make A Chocolate Cake - Cake Recipes | Nisa Homey
Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;
NetBufe.Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe.Com sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir.
Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.
Telif Hakkı(Copyright Notice) Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir.
Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.
Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler
NetBufe.COM
Açıklama
How to make a birthday cake topped with chocolate ganache, perfect birthday cake or for that special occasion.
SUBSCRIBE HERE: https://www.youtube.com/user/nisahomey100
FOR THE BEST RECIPES ON YOUTUBE, log onto -
https://www.youtube.com/user/nisahomey100
LETS BE FRIENDS:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/nisahomeyrecipes
PINTEREST: http://pinterest.com/nisahomey/
TWITTER: https://twitter.com/nisahomey
GOOGLE PLUS: https://plus.google.com/u/0/+NisaHomeyThomas/posts
VISIT MY BLOG: http://www.nisahomey.com/
INGREDIENTS:
Sugar: 2 cups
Flour: 1 3/4 cups
Cocoa Powder: 3/4 cup
Baking Powder: 1-1/2 tsp
Baking Soda: 1-1/2 tsp
Salt: 1/4 tsp
Eggs: 2
Whole Milk: 1 cup (I used 200 ml measuring cup)
Veg oil: 1/2 cup
Vanilla essence: 2 tsp
Boiling Water: 1 cup
Instant Coffee Powder: 1 tsp
GANACHE RECIPE:
Cream: 100 ml
Chocolate chips: 100 gms (1/2 cup)
*********
I love reading your messages so please leave me a comment and I will do my absolute best to get back to you!
********
Hi and Namaste!! Welcome to my channel. I am Nisa, a stay at home mom and I love to cook and make cooking easy for you. On my channel, you'll find a collection of my favorite meals and desserts. Join me and subscribe!
********
Yorum Yazınız
