NetBüfe Tube Video
Hoşgeldiniz
Giriş / Kayıt Ol

Best Welding Rods / Kaynak Çubukları

Videoyu misafirimiz olarak izleyebilmeniz için kalan otomatik gösterim süresi: 5

Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;

NetBufe.Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe.Com sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir. 

Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.

Telif Hakkı(Copyright Notice) Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir. 

Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.

Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler

NetBufe.COM

Teşekkürler! Arkadaşlarınıza da öneriniz!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Üzgünüz, sadece kayıtlı üyeler çalma listeleri oluşturabilirler.
URL


Ekleme Tarihi Çalma Listesi Sahibi: Data - Kategori: NEDİR? NASIL YAPILIR? PRATİK BİLGİLER
3,326 İzlenme

Açıklama

BRANDS TESTED: Hobart, Blue Demon, Bernzomatic, Master-Weld, Saker, Iceyyyy, Simple, and Alumiweld (sold at Harbor Freight). Which low temperature welding or brazing rods are best? Low temperature welding rods are designed to melt at approximately 730F while aluminum melts at approximately 1220F. All welding rods tested for melting point, tensile strength, and other bonding characteristics. The best performing brand is really put to the test when it is used to patch a hole in a cylinder head. Hope you enjoy the video!

➡ Thank you very much for supporting the channel: https://www.patreon.com/projectfarm
➡ An easy way to find past videos along with products tested: http://bit.ly/2FCrBpk A big thanks to Jim for putting this together.
➡ Merch: www.Project-Farm.com
➡ Click here if you'd like to subscribe: https://www.youtube.com/channel/UC2rzsm1Qi6N1X-wuOg_p0Ng?sub_confirmation=1
➡ As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

➡ Products Tested In This Video (in no particular order):
Hobart: https://amzn.to/3d1L7s1
Blue Demon: https://amzn.to/2StbCxk
Bernzomatic: https://amzn.to/33t2yi4
Master-Weld: https://amzn.to/2GgcfYD
Iceyyyy: https://amzn.to/3d0jQ9G
Saker: https://amzn.to/3jxRVQz
Simple: https://amzn.to/36tgtXv
Alumiweld: https://www.harborfreight.com/8-piece-low-temperature-aluminum-welding-rods-44810.html

Videography Equipment:
Sony DSC-RX10 III Cyber-shot Digital Still Camera: https://amzn.to/2YdXvPw
Canon 70D Camera: https://amzn.to/31b5Gy0
Azden Microphone: https://amzn.to/34d3DLE
Go Pro Bundle: https://amzn.to/2SvwQdS

This video is only for entertainment purposes. If you rely on the information portrayed in this video, you assume the responsibility for the results. Project Farm LLC

Yorum Yazınız

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapınız.
RSS