NetBüfe Tube Video
Hoşgeldiniz
Giriş / Kayıt Ol

02 Id3v2 Winscp Putty Bash Shell Script Y Html

Videoyu misafirimiz olarak izleyebilmeniz için kalan otomatik gösterim süresi: 5

Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;

NetBufe.Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe.Com sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir. 

Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.

Telif Hakkı(Copyright Notice) Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir. 

Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.

Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler

NetBufe.COM

Teşekkürler! Arkadaşlarınıza da öneriniz!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Üzgünüz, sadece kayıtlı üyeler çalma listeleri oluşturabilirler.
URL


Ekleme Tarihi Çalma Listesi Sahibi: Data - Kategori: BİLİM & TEKNOLOJİ & WEB & SCRIPT
548 İzlenme

Açıklama

http://galileoeo.wordpress.com
¡¡¡ Aviso importante !!!!
Si crees que el vídeo no se ve bien.
Prueba a subir la calidad
Parte inferior dcha. del reproductor de Youtube/Corona dentada/Calidad/720p HD
¡¡¡ Aviso importante !!!!

http://galileoeo.wordpress.com

Uso un script http://es.wikipedia.org/wiki/Bash#Sintaxis_de_Bash para hacer las lineas con los nombres comunes a todos los comandos de etiquetado para luego rellenar lo demás usando un archivo html http://es.wikipedia.org/wiki/KompoZer
Empiezo copiando el script con el nombre del disco anterior y cambiándole de nombre por el que corresponde del nuevo Disco a etiquetar.
Ejemplo:
cp 16_id3v2_script_bash_bucle_for 17_id3v2_script_bash_bucle_for

Para no tener que copiar 20 veces cada línea correspondiente a un archivo mp3 tengo un script, que al ejecutarlo me lanza repetida la plantilla con todas las líneas y los frames http://id3.org/id3v2.3.0#Declared_ID3v2_frames de las etiquetas que se repiten en todo el disco ya rellenas, también me pone los números de cada canción y luego lo copio a un documento en html para poder seguir rellenando los diferentes tags.
Por ser más complicado encontrar la info sobre Compositor y Letrista lo dejo para el final pues me es más cómodo pegarlo luego. En cada Disco se modificaría las partes comunes del script para poder hacer la plantilla y seguir construyendo el comando de etiquetado a mano.
En este caso en el script de cada disco de la colección modifico a mano con un editor de texto :

TALB
Titulo del Álbum

TPOS
Número del disco de la colección

y

TRCK
que consta de 2 partes separadas por una barra

Número de orden de la canción en el disco

Número total de las canciones del disco
1ª/2ª
01/18
Canción 01 de 18 que tiene todo el disco

Ejecuto el bash shell script
Ejemplo:
./17_id3v2_script_bash_bucle_for

Del resultado que obtengo copio las líneas que equivalen al número de canciones que tiene el disco y lo pego en el documento html para luego continuar confeccionando los comandos http://es.wikipedia.org/wiki/Comando_%28inform%C3%A1tica%29 para poder luego etiquetar de una vez.

Yorum Yazınız

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapınız.
RSS