Yıldırım Gürses - Yıllar Sonra Rastladım çocukluk Sevgilime ( Mazideki Aşk )
Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;
NetBufe.Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe.Com sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir.
Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.
Telif Hakkı(Copyright Notice) Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir.
Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.
Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler
NetBufe.COM
Açıklama
1991 yılına ait kayıttan...
Yıllar sonra rastladım çocukluk sevgilime
O aşina bakışlar içimi deldi yine
O bakış ki götürür beni yıllarca geri
Hatıramda canlandı ilk aşkımın günleri
Nakarat
Gelmez o günler, dönmez o günler mazide kaldı hep
Verilen ilk mektuplar ilk yeminler ilk sözler
Mâzimde kanatlandı içimi yakan gözler
Anladım gelmez geri o çocukluk günleri
Bir bakış ki o kadar yaşadım mazim kadar
(Nakarat)
Beste - Güfte: Yıldırım Gürses
Makamı : Muhayyer kürdî
Usûlü : Semaî
Yorum Yazınız
