Prostat Kanserinde Biyopsi Nasıl Yapılır? - Prof. Dr. Süleyman Ataus
Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;
NetBufe.Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe.Com sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir.
Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.
Telif Hakkı(Copyright Notice) Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir.
Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.
Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler
NetBufe.COM
Açıklama
Prof. Dr. Süleyman Ataus “Prostat kanserinde biyopsi nasıl yapılır?” sorusunun yanıtını veriyor.
Prostat kanserinde biyopsi, rektal yolla, yani kalın bağırsağın son bölümündeki rektum yoluyla yapılır. Prostat mutlaka ultrasonda görüntülenir ve iğne yardımıyla prostattan ortalama olarak 12 kadar parça alınmaktadır. Prostat biyopsisi öncesi bir hazırlık aşaması vardır. Kalın bağırsağın temizlenmesi ve öncesinde antibiotik alımına başlanması gereklidir.
Prostat biyopsisi işlemi sırasında, prostat çevresine uygulanan lokal anastezikler sayesinde işlem tümüyle ağrısız olarak gerçekleştirilebilmektedir. Genellikle muayenehanede, belli durumlarda ameliyathanede yapılan bu işlemden sonra rahatlıkla kalkılıp güne devam edilebilir.
Daha fazla bilgi için: www.forteuroloji.com
Prodüksiyon: www.siimple.net
Yorum Yazınız
