Hilal ÇELEBİ-Gözümde Daim Hayal-i Cana (Kâr-ı Nev)(Ney.Tak.Celalettin BİÇER)(RAST)R.G.
Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;
NetBufe.Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe.Com sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir.
Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.
Telif Hakkı(Copyright Notice) Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir.
Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.
Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler
NetBufe.COM
Açıklama
SOLİST:
*HİLAL ÇELEBİ*
VİDEOYU YAPAN
*RECEP GAYRETLİ*
GÜFTE: ----------
BESTE: DEDE EFENDİ
USUL: AĞIR DÜYEK
FORM: KÂR-I NEV
MAKAM: RAST
NEY TAKSİMİ: CELALETTİN BİÇER
*****
Gözümde dâim, hayâl-i cânâ
Gönülde her dem cemâl-i cânâ
Hey cânım, hey ömrüm,
Ey perîrû, dilber-i rânâ, civân-ı nâzenîn
Gam benim, şâdî senin, hicrân benim
Devrân senin,yâr benim, devrân senin
Ey şâh-ı cihan, ey dilde nihân
Senin gibi güzel efendim var
Var benim, yâr yâr var benim
Gül yüzlü mâhım Rahm eyle şâhım
Çeşmi siyâhım Âlemde birsin
Aşkınla zârım Âh oldu kârım
Gel şivekârım Gayet güzelsin.
Yorum Yazınız
