Esra İÇÖZ-Fırat Kenarının İnce Dumanı (HÜSEYNİ)R.G.
Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;
NetBufe.Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe.Com sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir.
Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.
Telif Hakkı(Copyright Notice) Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir.
Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.
Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler
NetBufe.COM
Açıklama
SOLİST:
*ESRA İÇÖZ*
VİDEOYU YAPAN
*RECEP GAYRETLİ*
GÜFTE: ----
BESTE: SADETTİN KAYNAK
USUL: CURCUNA
MAKAM: HÜSEYNİ
****
Fırat kenarının ince dumanı
Dağlara yayılır seher zamanı
Ben yârimden kestim artık gümanı
Bülbül, bülbül
Ne ararsın. yuvan mı yoktur bülbül?
Yoksa benim gibi sızlar yaran mı çoktur?
Bülbül, bülbül, bülbül. Şu dağları aşalım
Di gel gel, ağlaşalım Karşı karşıya
*
Sürüler inerler dağdan ovaya
Karanlık bastı mı acep sılaya?
Girmez olsun hasret artık araya
Bülbül, bülbül
Ne ararsın, yuvan mı yoktur bülbül?
Yoksa benim gibi sızlar yaran mı çoktur?
Bülbül, bülbül, bülbül. Şu dağları aşalım
Di gel gel, ağlaşalım Karşı karşıya.
Yorum Yazınız
