Belgin GÖK-Nerdesin Nerde Acep Gamla Bıraktın Da Beni (Kem.Tak.Serhat ÇİĞİLTEPE)(HİCAZKÂR)R.G.Y.V.
Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;
NetBufe.Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe.Com sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir.
Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.
Telif Hakkı(Copyright Notice) Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir.
Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.
Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler
NetBufe.COM
Açıklama
SOLİST:
*BELGİN GÖK*
VİDEOYU YAPAN
*RECEP GAYRETLİ*
GÜFTE: ----
BESTE: LEYLÂ SAZ
USUL: AKSAK
MAKAM: HİCAZKÂR
YAŞ 35 ŞİİR SESLENDİRMESİ: M.KADİR GÖK
KEMAN TAKSİMİ: SERHAT ÇİĞİLTEPE
****
Nerdesin nerde acep gamla bıraktın da beni
Aradım çok aradım âh a gözüm nûru seni
Yine görmek için o(l) neşveli vech-i haseni
Aradım çok aradım âh a gözüm nûru seni.
****
Acep : Acaba
Neşve : Sevinç, keyif
Vecih : Yüz, çehre
Hasen : Güzel
Vechi hasen : Güzel yüz