NetBüfe Tube Video
Hoşgeldiniz
Giriş / Kayıt Ol

ANNA GETS A NEW HAIR COLOR AND DIABETES TECHNOLOGY ACTS CRAZY!

Videoyu misafirimiz olarak izleyebilmeniz için kalan otomatik gösterim süresi: 5

Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;

NetBufe.Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe.Com sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir. 

Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.

Telif Hakkı(Copyright Notice) Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir. 

Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.

Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler

NetBufe.COM

Teşekkürler! Arkadaşlarınıza da öneriniz!

URL

Bu videoyu beğenmediniz. Dikkate alacağız!

Üzgünüz, sadece kayıtlı üyeler çalma listeleri oluşturabilirler.
URL


Ekleme Tarihi Çalma Listesi Sahibi: Data - Kategori: BİLİM & TEKNOLOJİ & WEB & SCRIPT
3,333 İzlenme

Açıklama

Anna gets a new hair color and Aspen diabetes technology acts crazy!

OFFICIAL DALE TRIBE MERCH: http://store.thedaletribe.com

Check out Amy's novel Off With Her Heart: http://amzn.to/2gHr5Ig

Subscribe and join The Tribe by clicking here: http://goo.gl/YZqDHo

HELP US make our episodes more accessible by contributing closed captions and translations here: http://www.youtube.com/timedtext_cs_panel?tab=2&c=UCC_FEqSitqyfMzQzD2EXKgQ

We are The Dale Tribe. A family of 6 that live in the mountains of Colorado. Jon (dad) is adventurous and goofy. Amy (mom) is a fan of Star Wars, beanies, Harry Potter, Kung Fu movies, comics, all things Korean....and lots of other things (can you tell who wrote this bio?). Anna (17) is an artist and has a stellar personality. Eli (14) is into parkour and skating. Shae (12) loves to sing and act (and, yes, she's really tall for her age). Aspen (10) is the joy bomb in the family. She has Type 1 Diabetes, but that doesn't slow her down at all! Coggs is the family pet. He is a sphynx which is a breed of hairless cat and we love him! Phoenix is a standard poodle who is going to be trained to be a Diabetic Alert Dog for Aspen who has Type 1 Diabetes. Our latest addition is General Iroh a Silver Bengal cat.

***YouTube***
Eli: https://www.youtube.com/user/elitheadventurekid
Anna: https://www.youtube.com/channel/UCCXT8P4Vj5exQWNlaSli93w

***FACEBOOK***
https://www.facebook.com/thedaletribe

***TWITTER***
Jon: @jondale
The Dale Tribe: @thedaletribe

***SNAPCHAT***
Amy: amydaletribe
Shae: daletribeshae
Anna: hatsuboku

***INSTAGRAM***
@thedaletribe
Amy: @amydale
Jon: @jondale
Anna: @hatsuboku & @sunbae.um.yeah
Eli: @elidale2003
Shae: @shaedaletribe

***PERISCOPE***
thedaletribe

***Send us a letter***
The Dale Tribe
PO Box 7971
Woodland Park, CO 80863
USA

Theme Music "Recession Song" by Barry and Michelle Patterson https://youtu.be/7Lv7HqKSw7U

Yorum Yazınız

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapınız.
RSS