1265-ALAEDDİN YAVAŞÇA-SANA DİLDADEDİR CANIM EFENDİM(1964 RADYO KAYDI)
Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;
NetBufe.Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe.Com sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir.
Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.
Telif Hakkı(Copyright Notice) Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir.
Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.
Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler
NetBufe.COM
Açıklama
AYGÜN HASAN ÖZTÜRK-MEST-İ MUSİKİ ARŞİVİ
BESTE : ZEKİ ARİF ATAERGİN
MAKAM : DİLKEŞHAVERAN
USUL : AKSAK
Sana dildadedir canım efendim
Bana rahmeyle sultanım efendim
Firakın narına zerre tahammül
Bana rahmeyle sultanım efendim
ZEKİ ARİF ATAERGİN
(1896- 4 Ocak 1964)
İstanbul’da doğdu. Kanûnî Hacı Ârif Bey’in oğludur. Vefâ Sultânîsi’nin ardından devrin Hukuk Fakültesi olan Mekteb-i Hukuk-ı Şâhâne’yi bitirdi. Hakimlik, savcılık, baro başkanlığı, avukatlık, noterlik yaptı ve 1950’lerde siyasetle ilgilendi. İlk musiki derslerini babasından aldı. Hacı Kirâmi Efendi, Ahmet Irsoy, Leon Hancıyan, İsmail Hakkı Bey ve Abdülkadir Töre’den aldığı derslerle musikide ilerledi. Kanunîliğinin ve hanendeliğinin yanısıra resim ve hat ile de ilgilendi. Dilkeşhâverân makamına olan sevgisi ve düşkünlüğü ile tanınmıştı. Alâeddin Yavaşça, meşkettiği öğrencilerindendir. Yüz elliden fazla eseri elimizdedir.RUHUNA FATİHA