1176-MÜLKİYE TOPER(NETTE İLK DEFA)-GÜNDEN GÜNE EFZUN OLUYOR KAHR-I AZABIM
Merhaba Sevgili Ziyaretçilerimiz;
NetBufe.Com Kazanç amacıyla kurulmamış ve ücretsiz yararlanılan bir sitedir. Video içeriklerinde yer alan reklamlar ile NetBufe.Com sitesinin hiçbir menfaat bağlantısı söz konusu olmayıp ilgili reklamlar videonun yüklü olduğu siteler tarafından veya videoların yüklü olduğu sitelere yüklemeyi yapan kişilerce eklenmiş reklamlardan ibarettir.
Videoların paylaşıma açıldığı sitelerde yüklü videolar/video linkleri herhangi bir nedenle kaldırıldığında ve/veya kısıtlandığında/yasaklandığında sitemizde de ilgili videonun gösterimi otomatik olarak son bulmaktadır.
Telif Hakkı(Copyright Notice) Olabilecek Açık Kullanım İzni Verilmemiş Video Materyaller Hakkında Önerimiz İlgili Videoyu İzlemeyerek(Bu Yönde Materyallerin İzlenmesine Destek Vermeyerek), Resmi Olarak Satın Alıp İzlemeniz Yönündedir.
Tarafımızdan Üyelerimizin sayfamız üzerinde ayrıntılı olarak yer alan tüm bu durumlara ilişkin bilgi ve gerekleri okuyup anladıkları ve kabul ettikleri varsayılmaktadır.
Sitemize ücretsiz ve kolayca üye olarak birçok video paylaşım sitelerindeki kendi videolarınızın linklerini ekleyebilir, Sık Kullanılanlar ve Çalma Listelerinize kaydedebilir ve üye olmanın diğer tüm ayrıcalıklarından üye sosyal alanınızda yararlanabilirsiniz. Video Linkleri Ekleyebileceğiniz Örnek Bazı Siteler
NetBufe.COM
Açıklama
AYGÜN HASAN ÖZTÜRK-MEST-İ MUSİKİ ARŞİVİ
(SANATÇININ 1982 YILINA AİT BİR RADYO KAYDINDAN İCRASIDIR...)
BESTE : HAFIZ MEHMET EŞREF EFENDİ
MAKAM : SÛZNÂK
USUL : SENGİN SEMÂÎ
Günden Güne Efzûn Oluyor Kahr-ı Azâbım
Ey ömr-ü mükedder yürü azdır bu şitâbın
Mihnet çekecek hâlimi var kalb-i hârabın
Ey ömr-ü mükedder yürü azdır bu şitâbın
HAFIZ MEHMET EŞREF EFENDİ(UDİ) ( ? - 1930)
İstanbul’da doğdu. Genç yaşında hâfız oldu. Kısa boylu ve kanbur olduğundan “Kanbur Eşref Efendi” diye de tanındı. İyi derecede ud çalan Eşref Efendi Cerrahpaşa’daki evinde özellikle hanım öğrencilere ders vererek hayatı boyunca erkek öğrenci kabul etmedi. Divanyolu’nda bir mûsıki dükkânı da işleten bestekârın kızına ud çalmasını öğrettiği ve kendisinin bulunmadığı zamanlarda faslı kızının idâre ettiği bilinmektedir. Günümüze yirmi üç eseri ulaşan sanatçı Nihavend makamını çok sevdiğini ve ölümünden sonra yapılacak ilk faslın bu makamdan olmasını kızına vasiyet etmiştir.RUHUNA FATİHA